Busreizen

Als je voordelig naar Londen wilt reizen dan is de bus een uitstekende optie. Een busreis naar Londen is niet alleen voordelig het is ook een zeer comfortabele manier van reizen. Er zijn meerdere aanbieders die je met een comfortabele touringcar naar Londen brengen.

De reis

Je stapt op de bus op een van de opstapplaatsen in Nederland. Er zijn opstapplaatsen door het hele land dus er is altijd een opstapplaats bij je in de buurt zodat je niet ver hoeft te reizen. Je vertrekt vervolgens naar Calais in Noord Frankrijk waar de oversteek over het Kanaal naar Groot Brittannië gemaakt wordt. Vervolgens brengt de bus je naar het Hotel in Londen waar je tegen het einde van de middag aankomt.

Programma busreis Londen

Na het inchecken brengt de bus het reisgezelschap naar een restaurant in het centrum van Londen. Eventueel kan er daarna nog een excursie gedaan worden en kan Londen ‘by night’ bekeken worden. Na de excursie brengt de bus je weer naar het hotel.

Busreis Londen

De volgende dag brengt de bus je naar het stadscentrum waar de stad verkent kan worden. Er kunnen verschillende bezienswaardigheden worden bezocht zoals Piccadilly Circus, Covent garden of the national gallery. Een absolute aanrader is een riviercruise op de Thames waarbij je Londen prachtig kunt bekijken vanaf het water. ‘S-avonds kun je genieten van een heerlijk diner waarna de bus je terugbrengt naar het hotel.

Bij de busreis zijn hotelovernachtingen met ontbijt, overtocht en een stadstour door Londen inbegrepen. De overige excursies zijn optioneel zodat je zelf je stedentrip naar Londen kan samenstellen.

 

Terugreis

Op de terugreis kan er nog een rondrit gemaakt worden door het oude havengebied van Londen voor de bus weer naar Dover. Vanuit Dover wordt de oversteek waar naar het Europese vaste land gemaakt om vervolgens weer richting Nederland te rijden.

Boeken

Een busreis naar Londen boek je voordelig bij Van Nood reizen.