Vind de weg in Londen

Londen is een grote stad en het is daarom ook erg makkelijk om te verdwalen. Je kunt natuurlijk gewoon een kaart kopen maar om bijvoorbeeld je hotel te kunnen vinden is het slim om van te voren alvast een kaartje te hebben. Voordat je naar Londen gaat is het dus slim om goed te kijken hoe de stad in elkaar zit. Kom je bijvoorbeeld met de trein aan op station St Pancras en wil je naar Soho? Zorg dat je van te voren weet hoe je moet reizen. Hieronder vind je een aantal handige links waar je gratis kaarten kunt downloaden zodat je je goed kunt voorbereiden voor je citytrip.

Londen tea tube

Metro Kaart

De Tfl biedt de kaart van de Metro van Londen aan. Zo hoef je nooit meer te verdwalen en kan je hamdig met de Metro de hele stad door. Om de kaart de downloaden Klik Hier.

Mind the gap

Kaart bussen

Ook kan je een handige kaart van de Bussen in het centrum van Londen vinden.Zo kan je gemakkelijk de juiste bus vinden om rond te reizen in het centrum. Klik hier om de bussenkaart te downloaden.

Centrum

Op aaccessmaps.com vind je kaart van het centrum van Londen. Download hem en print hem uit voor een kaart van het centrum. Klik hier om de kaart te bekijken.

Streetmaps biedt een bijzonder gedetailleerde kaart van Londen. Het voordeel van Streetmaps is dat je de kaart ook makkelijk kunt uitprinten.

Meer weten over de wijken van Londen? Bekijk onze handige wijken pagina’s: