De vliegtickets voor naar Michael Jackson al geboekt…

Het zal je maar gebeuren. Je hebt de vliegtickets al geboekt om naar een van de concerten van Micheal Jackson te gaan. Na het tragische overlijden van de king of Pop ga je toch naar Londen, maar wat moet je nu gaan doen? Wij hebben de leukste evenementen van deze zomer op een rijtje gezet.

Get loaded in the parkget loaded

Dit festival wordt gehouden in hartje Londen en staat garant voor
een geweldige ervaring. Het wordt gehouden op 29 en 30 augustus dus
lekker weer is zo goed als zeker. Namen als Felix da housecat,
Pendulum en Royksopp zullen hier zorgen voor het ultieme zomerfeest.
get loaded in the park

Ealing Comedy Festival

Dit festival brengt topcomedians uit heel Groot Brittanie samen in een week waarbij de lach centraal staat. Namen als Ricky Grover, Pete Firman en Hal Cruttenden zijn in ons land mischine onbekend maar dit zijn de beste comedians van Groot-Brittanie.
Ealing comedy festival

latitude Festival
Lattitude festival

Op het strand van Southwold wordt een het Lattitude festival gehouden. Het biedt een ruim aanbod aan Comedy, theater, dance an alternatieve rock. Namen als Pet shop Boys en Grace Jones trakteren het festival op weergaloze optredens dus je zal je geen moment vervelen.
Lattitude Festival

Tiesto in the Park

Een vleugje Nederland in Londen! Op vrijdag 31 juli draait Tiesto in het Viccy Park dus als je van goede dance muziek houdt moet je hier bij zijn. Tiesto draait deze zomer over heel de wereld op buitenlocaties en Londen is een van de gelukkige gaststeden. Dat wordt genieten dus.
Tiesto in the park

Field Day

Als je een beetje bent bijgekomen kan je de volgende dag naar Field day in Victoriria Park. Dit jaar kan je daar Namen als Mogwai, four tet en Skream verwachten. <nadat het festival vorig jar te kampen had met slecht weer belfooft het dit jaar een knaller te worden. Fielddayfestival