Waarom de London Pass elke penny waard is

Heb je plannen om naar Londen af te reizen? Dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk dingen doen en zien. En het liefst ook nog voor de beste prijs. Om die reden kiezen veel toeristen ervoor per trein naar Londen te rijden. Maar heb je ook gehoord van de London Pass? Dat is dé ideale pass voor iedere toerist in Londen die voor een leuk bedrag de beste attracties wil zien.

Londen Pass

De London Pass is speciaal ontwikkeld voor toeristen. Met deze pas haal je het beste uit je trip naar Londen. Nog meer geld besparen? Wist je dat je heel goedkoop per trein naar Londen kunt reizen? Combineer dat met een London Pass en je uitje wordt gegarandeerd een succes.

Met de London Pass krijg je:

Gratis entree tot 80 attracties, tours en musea zoals de Tower of London, London Zoo en Westminster Abbey.
Een dag lang gratis toegang tot de Hop on Hop off Bus Tour.
Je mag voorschieten bij attracties door middel van de fastline.
De London Pass op je telefoon.
Je kunt kiezen voor een Oyster card om met het openbaar vervoer te reizen.
Een gratis gids van meer dan 160 pagina’s met tips, informatie en kaarten.
Geld terug garantie voor al je online bestellingen.
Meer dan 20 exclusieve aanbiedingen.

Wanneer je drie attracties per dag bezoekt bespaar je tenminste 20 pond per dag. Je moet de pas ophalen op de dag die je selecteert wanneer je je bestelling plaatst. Je pas is dan geldig vanaf het moment dat je hem voor het eerst gebruikt.
Als pashouder krijg je voorrang op grote attracties. Je mag vooraan aansluiten in de rij, dus je verdoet geen kostbare tijd door urenlang in de rij te staan. Zo haal je dus het maximale uit je trip!

Londen transport museum

Ook het London transport museum is te bezoeken met de London Pass.

Een London Pass heb je al vanaf 62 pond. Voor dat bedrag kun je een dag lang alle attracties bezoeken die zijn aangesloten. Wanneer je een London Pass hebt is het enige wat je hoeft te doen hem laten zien bij de kassa. Hij wordt gescand en je mag naar binnen. De pas is speciaal ontwikkeld zodat je geen geld mee hoeft te nemen, wat een stuk veiliger is. Daarnaast hoef je niet in de rij te staan, wat een hoop tijd scheelt. Bij de Tower Bridge Exhibition, St. Paul’s Cathedral, Hampton Court Palace, London Zoo, London Bridge Experience en de Kew Gardens mag je vooraan aansluiten.

Kortom: een fantastische investering als je veel wilt doen en maar weinig tijd hebt. Je bespaart zo honderden euro’s.