Kerstshoppen doe je in Londen!Word je al zenuwachtig bij de gedachte wat je dit jaar voor je geliefden onder de kerstboom zal leggen? En waar vind je nou het ultieme kerstcadeau? In Londen natuurlijk! Kerstshoppen in Londen is zo bijzonder sfeervol, dat moet je echt een keer beleven. Prachtig verlichte winkelstraten, grote indrukwekkende etalages en de hipste markten. 

Lees de rest van het artikel

Heb je plannen om naar Londen af te reizen? Dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk dingen doen en zien. En het liefst ook nog voor de beste prijs. Om die reden kiezen veel toeristen ervoor per trein naar Londen te rijden. Maar heb je ook gehoord van de London Pass? Dat is dé ideale pass voor iedere toerist in Londen die voor een leuk bedrag de beste attracties wil zien.

Lees de rest van het artikel

Londen is een van de meest populaire steden van de wereld en terecht, Londen bruist! Wanneer je voor een trip naar Londen gaat ligt de keuze voor de boot of het vliegtuig voor de hand. Maar wat dacht je van een reis met de trein naar Londen? De hogesnelheidstrein is het overwegen waard want het heeft vergeleken met de boot en het vliegtuig veel voordeel te bieden.

Lees de rest van het artikel

Gratis is in Londen heel gewoon

Ga je naar Londen dan wil je natuurlijk zo veel mogelijk zien. Goedkoop naar Londen? Dat kan Londen heeft enorm veel gratis attracties. Londen bezit de mooiste parken en er zijn gratis museums te bezichtigen in deze wereldstad. Je kunt er bijzondere wandelingen maken, historische huizen bekijken en prachtige kunstgaleries. De kinderen worden daarbij niet vergeten.

Lees de rest van het artikel

Engeland en vooral London staat bekend als de beste winkelstad net iets voorbij Europa. Als je goed wilt shoppen in London zul je beste winkels vinden in de stad. Bikbok en Primark zijn geen onbekende namen voor de moderne vrouwen en zo’n winkels zie je overal in London. Maar ook voor de mannen en kinderen is het een echt paradijs om te gaan shoppen in de mooiste stad van Engeland. Reden genoeg om af te zakken naar de grootste en modernste winkelstad net buiten Europa!

Lees de rest van het artikel

Londen is een grote stad en het is daarom ook erg makkelijk om te verdwalen. Je kunt natuurlijk gewoon een kaart kopen maar om bijvoorbeeld je hotel te kunnen vinden is het slim om van te voren alvast een kaartje te hebben. Voordat je naar Londen gaat is het dus slim om goed te kijken hoe de stad in elkaar zit. Kom je bijvoorbeeld met de trein aan op station St Pancras en wil je naar Soho? Zorg dat je van te voren weet hoe je moet reizen. Hieronder vind je een aantal handige links waar je gratis kaarten kunt downloaden zodat je je goed kunt voorbereiden voor je citytrip.

Londen tea tube

Lees de rest van het artikel

Londen heeft een groot aanbod aan nachtclubs en discotheken en is daarom ook de place to be voor de echte stapper. Alle clubs hebben hun eigen stijl en bedienen daarmee allemaal een specifiek publiek. Dus of je nou van Funk, Hip-hop of house houd, er is altijd wel een plek te vinden waar jij een geweldige avond kunt beleven. Wij hebben uitgezocht wat de 10 beste nachtclubs zijn in deze waanzinnige metropool.

Lees de rest van het artikel

Het zal je maar gebeuren. Je hebt de vliegtickets al geboekt om naar een van de concerten van Micheal Jackson te gaan. Na het tragische overlijden van de king of Pop ga je toch naar Londen, maar wat moet je nu gaan doen? Wij hebben de leukste evenementen van deze zomer op een rijtje gezet.

Lees de rest van het artikel

Misschien had je het nog niet gemerkt maar de pond heeft een historisch dieptepunt bereikt ten op zichtte van de Euro. Nou zal je misschien denken, Nou en? Dat betekent dat de pond dus goedkoop voor ons is en een weekendje shoppen dus ook! Door de lage koers scheelt het wel een derde ten op zichtte van een half jaar geleden. Dus waar wacht je nog? Boek vandaag nog en leef je uit in dit shopparadijs! In Londen vind je alle grote modemerken en natuurlijk het beroemde Harrods wat hierdoor een beetje betaalbaar wordt. Zorg er wel voor dat je op tijd bent want je zal niet de enige Europeaan zijn die op het idee is gekomen om eens goedkoop te gaan shoppen in Londen.